Влез във форма като се наслаждаваш на храната!

Опитваме диета след диета и всеки път оставаме все по-разочаровани, объркани и с още едно правило за това какво не трябва да ядем. Аз самата съм минала през това и те разбирам. Затова написах “В кухнята с Инес” – да постигнеш дългосрочни резултати, без крайности, отричания, лишения и изтощителни тренировки.

• 7 дневен хранителен режим


• 4 степенно меню за деня


• 21 прости и практични съвета как да влезеш във форма


• 55 здравословни и бързи рецепти

Не е нужно да чакаш цяла седмица, за да си набавиш сладкия, шоколадов вкус, от който имаш нужда! С “В кухнята с Инес” ще ти покажа как да не се отказваш от любимите си храни, а да ги трансформираш. 

С какво ще ти помогне тази книга?

1. Как да не прекаляваш с количествата храна на вечеря.

2. Как да се справиш с изкушението от нездравословно похапване в офиса.

3. Как да не се лишаваш от сладко и въпреки това да си във форма.

4. Как да избегнеш йо-йо ефекта.

5. Как да комбинираш протеини, въглехидрати и мазнини.

Какво казват читателите:

Kalina Nikolova

“Инес, откакто имам книгата готвенето ми отнема три пъти по-малко време! Вкусно е, не гладувам, а свалих по 10 сантиметра от обиколоките си!”

Калина Николова

 

“Обожовам кокосовите пастички и малиновото парфе! Сама ги правя и всички вкъщи са доволни.”

Йоана Мартинова

“Не знаех, че мога да ям пица, торта, шоколадови бонбони и да не пълнея от тях! 

Изключителна книга!

Кристина Кръстева

 
kristina Krasteva2
Nadejda Klisurova2

“Инес, откакто имам книгата готвенето ми отнема три пъти по-малко време! Вкусно е, не гладувам, а свалих по 10 сантиметра от обиколоките си!”

Калина Николова


“В кухнята с Инес” предлага за всекиго по нещо, дори за студенти като мен – без печка и с ограничен набор от уреди. Особенно много ценя рецептите, които са лесни за приготвяне и не отнемат много време, а тези за десерти са ми любими – освен че са уникално вкусни, са и наистина много здравословни.”

Борислав Стратев

 
Borislav Stratev
image_6483441

“Книгата “В кухнята с Инес” е отличен пътеводител за здравословно, пълноценно и разнообразно хранене. Инес дава нагледен пример как с обикновени, достъпни продукти можеш да си направиш меню за цяла седмица, което да включва предястия, основни и десерти. Съветът за оразмеряване на макронутриентите, според ръката ми, са най-добрият помощник!” 

Антония Кюлумова-Мюмюн

Не отлагай себе си! Поръчай “В Кухнята с Инес” още сега и вземи своя 7 дневен хранителен режим и 55 здравословни рецепти.

Инес Субашка е кондиционен треньор, експерт по здравословно хранене, дългогодишен професионален спортист. Била е част от националния отбор по баскетбол докато поредица от травми не прекратява спортната ѝ кариера. Работи с хиляди хора – онлайн и на живо в залите IFS, като им помага да влязат във форма, да намерят баланса между физическото и психическото здраве. Мотивира ги да живеят пълноценно, защото както тя самата обича да казва „това, което чувстваме, е отражение на това как изглеждаме”

Инес определя себе си като “нещотърсач”. Има 3 успешно издадени книги, изучаващи човешкото тяло и здравословния начин на живот. Повече от 100 семинара, лекции и уъркшопи за това как да се храним и движим правилно. Над 100 000 последователи в социалните мрежи.