Инес Субашка

# Кажи НЕ на глада

Цена: 19 лв

Отслабвай, докато се храниш! Защо диетите развалят метаболизма и как да го възстановиш?

Как да кажеш НЕ на глада?

С какво ще ти помогне тази книга

Ще те преведе през всички диети и ще ти помогне да се видиш като страничен наблюдател – да осъзнаеш грешките, които си допуснала и защо все още не си постигнала резултатите, които търсиш.

Ще ти помогне да преодолееш страха от мазнини и въглехидрати и да намериш мястото им в един здравословен начин на храна, в който ще влизаш във форма, без да се лишаваш.

Ще те преведе през фазите на емоционалното хранене, а също така ще намериш и инструментите, с които да се справиш с този проблем, независимо колко голяма е борбата ти.

Ще те научи как да следиш основните индикатори за скоростта на метаболизма си и ще ти покаже как да използваш храната, за да възстановиш тялото си и да гориш мазнини, без да отиваш в крайности.

Ще ти помогне да разбереш как изтощение на надбъбречните жлези, хипоталамичната аменорея и емоционалното хранене са свързани с ограничаващите диети и как с пълноценно хранене да възстановиш тялото си и да му помогнеш да функционира правилно.

0
Страници
0
Глави
0 +
Продадени книги

Какво казват читателите:

nice

Десислава Миланова

Има книги, които придобиват безценна стойност за нас и #КажиНеНаГлада за мен се превърна в една от тях. Това е книгата за всеки, който някога е водил “ битка” със собственото си тяло, живял е в постоянни лишения, без да получава така бленувания резултат, или просто се е чувствал винаги недостатъчно с това, което е. Безспорно личният опит е най-добрият учител, но има моменти, в които е по-добре да се поучим от чуждия такъв, преди да стигнем предела на собствените си сили и да започнем да вървим срещу себе си. В книгата ще откриете опит, трупан с години. Смятам, че нашата сила е в изборите, които правим. За мен тази книга дава нужните знания, за да правим съзнателни избори, с които да отговорим на нуждите на тялото, така че то да работи за нас и то по най-добрия начин. Ще си припомните, че това, да имате контрол над собственото си тяло и да се чувствате комфортно в него, е най-нормалният и щастлив начин, по който да живеете. Тази книга носи свобода!

#КажиНеНаГлада е книга, която ти показва, че не си сам в мислите си. Инес умело описва собствените си преживявания, показвайки, че всички ние търсим баланса, но той не се крие в лишенията. #КажиНеНаГлада дойде при мен в точен момент, когато имах нужда от тази светлина и насока и Инес ми я даде. Книгата е напътствие как да се възстановиш и как да преоктриеш отново себе си. Задължително четиво, когато си се загубил по пътя към перфекционизма.

Анелия Калчева

Йоана Дуковска

Бях чела „Генът IFS” и знаех, че във втората книга на Инес ще намеря нейният път, през всички диети. Предвкусвах удоволствието от деликатната ѝ самоирония, от разбираемо поднесената сложна информация за храните и влиянието им върху всеки аспект от ежедневието ни. Въобще не предполагах, обаче, че това ще е книгата, която ще ме изправи пред собствените ми демони. „Кажи не на глада ме разстрои, после изтръска от главата ми (само-)наложените убеждения за това каква ТРЯБВА да бъда, какво ТРЯБВА да правя, за да стигна до там, как ТРЯБВА да изглеждам… Накрая ми подаде ръка и ме накара да погледна в огледалото и за първи път да се усмихна на отражението си, без да го критикувам. Благодаря Инес! Чакам с нетърпение следващата ти книга и всичко, което някога публикуваш!

Започнах с “В кухнята с Инес”, защото обичам да готвя, храната за мен е здраве и удоволствие! С любопитство прочетох #Кажи Не на глада, впечатлих се от откровеността й, от пътя, който е изминала през диетите, емоционалното хранене, невидимите белези…
Активно се занимавам със силови тренировки от няколко години, те са моята медитация, именно спортът промени начина ми на хранене. Ако исках да тренирам по такъв начин, трябваше да променя и храненето и да ги направя едно:))
В #Кажи НЕ на глада ще откриете практични съвети и истинския смисъл на здравословното хранене, а именно богато и разнообразно хранене според индивидуалните нужди на всеки, като крайната цел е здраве, сила, баланс и красота!
Както става ясно от книгата пътят до тази цел е дълъг и изборът е личен, добре е човек да има водач, учител..
Пътят, който си извървяла, те прави учител за много от нас!

Петя Станкова

Мария Лобанова

Инес Субашка е от онези уникални същества, които с действията и думите си, местят планини и променят светове, без да е натрапчива. Тя някак си неусетно се появява и загнездва в живота ни, дали защото търсим промяна или просто защото сме в етап на осъзнаване. Книгата ѝ “Кажи не на глада” е продукт на собствения ѝ опит от експериментите и предизвикателствата, с които се е борила и справяла, типични за един Нещотърсач. Няма начин да не откриеш себе си в някои от страниците ѝ, защото там има всичко за храненето, диетите и борбите със собствената ни неудовлетвореност и желанието да изглеждаме добре. Именно това я прави толкова ценна и си заслужава да бъде прочетена. С обич, Мария!

Коя е Инес Субашка?

Инес Субашка е кондиционен треньор, експерт по здравословно хранене, дългогодишен професионален спортист. Била е част от националния отбор по баскетбол докато поредица от травми не прекратява спортната ѝ кариера. 
 
Работи с хиляди хора – онлайн и на живо в залите IFS, като им помага как да влязат във форма, да намерят баланса между физическото и психическото здраве. Мотивира ги да живеят пълноценно, защото както тя самата обича да казва „това, което чувстваме, е отражение на това как изглеждаме”.
 
Инес определя себе си като “нещотърсач”. Има 3 успешно издадени книги, изучаващи човешкото тяло и здравословния начин на живот. Повече от 100 семинара, лекции и уъркшопи за това как да се храним и движим правилно. Над 100 000 последователи в социалните мрежи.

Други книги от Инес Субашка

Време е!

#Кажи НЕ на глада

Възстанови здравето на своето тяло!

Цена: 19 лв.

*Книгата се предлага на хартиен носител. В поръчката трябва да въведете коректно адреса на доставка.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

I am a ‘something-searcher person” and I have devoted my life to the mission to reveal myself, to improve, to collect the pieces of puzzle in my own nature, so that to give and to receive from life as much as possible. My Life is history, full of broken dreams, falls, disappointments and finally achieved awareness, that it all depends on me and that each opportunity can be a materialized reality. We only have to think and act in a way, which will lead us on the road to its implementation. The most valuable resources we have are our time and health, and our Body is the instrument, through which we use them, to crate the world we live in. I dedicated my life to share myself, the wisdom and experience, which had left after the mistakes I had done. I am doing this in order to help people find their way, which will let them “’reinvent”’ themselves, to restore their health, confidence and trust for life. I wish they could realize their own potential. Training is rehearsal for the life itself; this is the place, where on a few square meters in the IFS you can experience each of the possible sensations- triumph, fall, disappointment, hope, will, weakness, and most of all power. The place, where in “monitoring conditions”” you can remind your body how to move correctly, how to work in your interest. Everything I have tried to achieve through IFS and the trainings is to help people bring back their consciousness, health and freedom to be who they are-without doubting. I have given myself time to re-build and to re-invent myself! Give yourself time as well. Come and train with us in IFS!

Затвори